Ny VD på Sandberg Trygg

Ny VD på Sandberg Trygg

Louise Danckwardt utses till ny VD för Sandberg Trygg den 4 april. Louise, som fram till nu varit operativ byråledare, tar över som VD efter Henrik Dubois som blir styrelseordförande i Sandberg Trygg AB.

Är du redo att slå gårdagen?

Är du redo att slå gårdagen?

I rollen som operativ projektledare kan du förvänta dig en omväxlande vardag. Ena dagen fixar du fram en luftballong från Shanghai till ett kundevent i Stockholm. Nästa dag gör du en detaljerad plan för ett analysprojekt tillsammans med en Digital Planner. Dagen därpå ägnar du dig helt åt att ta hand om kunder, delta i möten och se till att arbetsgruppens leveranser kommer fram i tid.

Hur konverterar B2B-företag prospekts till kvalificerade leads
Armatec: Bästa valet för kunden
Sign up for our Digital B2B Marketing Series
Möt oss i almedalen

Möt oss i almedalen

Inga kändisar. Inga roliga memes. Inga söta katter.* Bara konkreta tips och insikter om hur du kan få din digitala marknadsföring att bli snabbare, mer kostnadseffektiv och ge bättre resultat.

#sistabriefen är viktigare än konkurrens

#sistabriefen är viktigare än konkurrens

Sedan byråsamarbetet i Göteborg inleddes i slutet av 2017 har vi haft tre konstituerande möten där vi tillsammans har arbetat fram en plan för att motarbeta trakasserier och ojämnställda förhållanden i reklambranschen.

Framgångsreceptet för en lyckad digital marknadsföring i USA
#sistabriefen – början på något stort!
Stöd en brusch, odla musch – omgång 2

Stöd en brusch, odla musch – omgång 2

Movember Foundation är en internationell rörelse för att uppmärksamma manssjukdomar, särskilt prostatacancer. För att symbolisera kampen, uppmanas män odla mustasch under november och allmänheten skänka en donation som stödjer forskning och hjälper män leva ett längre och friskare liv.

En ny dörr har öppnats för oss

En ny dörr har öppnats för oss

Efter en omfattande byråupphandling under hösten har Daloc valt Sandberg Trygg som sin nya huvudbyrå för att utveckla varumärket och Dalocs marknadskommunikation på alla marknader där Daloc finns.

Hej Platzer

Hej Platzer

Hej Platzer! Här är vår byråpitch som förklarar varför vi gärna vill jobba med er.

Trender inom webb och sociala medier 2017
Jämlikhet leder till lönsamhet och långsiktig framgång
Ny HR-chef från Wise Professionals

Ny HR-chef från Wise Professionals

Nu står det klart att Sophia Francke börjar på byrån som HR-chef. Hon kommer närmast från roll som rekryteringskonsult på Wise Professionals med inriktning mot kommunikation.

Vi rekryterar Lotta Boman, informationschef från Intellecta
Så skapar B2B-företag varumärkesambassadörer
Apple, Sandberg Trygg och Showpad i Stockholm för frukostevent
Nytt år, ny duo

Nytt år, ny duo

2017 kunde knappast fått en bättre start när vi nu välkomnar inte bara en utan två nya kollegor, Maria Holmgren och Sofia Rafaa.

Consilium – Visuell flamdetektering en riktig hit