Är du redo att slå gårdagen?

Vi söker en resultatdriven operativ projektledare som vill vara med och storsatsa framåt

Sandberg Trygg är en konsultbyrå som gör b2b-marknadsföring effektiv i en digitaliserad värld. Tillsammans med våra kunder ger vi varumärken lyster, erbjudanden attraktionskraft och relationer innebörd. Resultatet av våra ansträngningar skapar framåtanda och välstånd.

Vi är ett glatt gäng på 35 personer och finns i Göteborg, Stockholm och New York. Byrån präglas av en prestigelös kultur, med korta beslutsvägar som ger stor möjlighet att påverka din arbetssituation. Som operativ projektledare arbetar du främst från vårt kontor i centrala Göteborg. Läs gärna mer om oss på www.sandbergtrygg.se.

Ditt nya jobb

I rollen som operativ projektledare kan du förvänta dig en omväxlande vardag. Du är en nyckelspelare i våra projekt och säkerställer att projekten levereras i rätt tid, till rätt kostnad och med rätt kvalitet. Du är med i hela processen. Från startmöten där riktlinjer sätts, till korrekturläsning och leverans. En viktig del i din vardag är ekonomisk uppföljning av projekt tillsammans med kunderna och ta reda på deras behov framåt. Du delar ansvaret för kund med senior kundutvecklare och kreativt ansvarig.

Exempel på projekt du kommer att driva är utveckling av webbplatser, kampanjer för att skapa leads med stöd av marketing automation, insatser inom employer branding samt projekt inom foto och film. Det mesta vi gör är digitalt drivet, men du måste också kunna hantera traditionella trycksaker.

Din bakgrund

Du har minst fem års erfarenhet som operativ projektledare/produktionsledare på byrå och har drivit såväl digitala projekt som traditionella produktioner. Har du erfarenhet av försäljning ser vi det som meriterande. Våra kunder är ofta internationella och därför är det viktigt att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Som person är du nyfiken och en orädd ”doer” som drivs av att skapa resultat. Du är strukturerad, ansvarstagande och vill ha koll på alla detaljer. Du gillar ett högt tempo, sätter alltid laget före jaget och har god förmåga att möta olika typer av människor. Du har även sinne för affärer och gillar siffror och uppföljningar.

Vill veta mer?

I så fall är du varmt välkommen att kontakta vår Talent Manager, Sophia Francke, på sophia.francke@sandbergtrygg.se

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 25 Oktober. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Din ansökan med CV och personligt brev skickas till job@sandbergtrygg.se. Var vänlig och märk din ansökan med ”Operativ Projektledare Göteborg”

Vi ser fram emot att höra av dig!

Sophia Francke

Sophia Francke
Talent Management
+46 735-58 15 04