Nu blir vi fyra gånger starkare

Styrka gör inte skillnad på människor. Den finns i alla som strävar efter att åstadkomma storverk. Något vi tar fasta på här på byrån.

Vi är stolta över att välkomna fyra nya talanger till vårt kontor i Göteborg. Närmare bestämt Tova, Yasmine, Sula och Frida. Här får du en inblick i vad var och en tillför till byrån.

Yasmine Eide, ny projektledare, är en kraft att räkna med. Hon har redan övervunnit en rad utmaningar inom design, kommunikation, försäljning och projektledning. Nu har hon gett sig i kast med den komplexa b2b-världen. Hennes mål är att bygga starka och stabila team som skapar övertygande innehåll genom ord, färg och form.

Nästa nya projektledare, Frida Fransson, är en riktig lagspelare. Nyfiken och ivrig att lära sig nya saker, i kombination med ett ständigt driv, gör att inget kan stoppa varken henne eller hennes team. Enligt Frida är succé som bäst när man delar den – med kollegor och kunder.

Vår nya digitala planner, Sula Carvalho, är ständigt på språng när det handlar om förändring. Hon lever som hon lär genom att utmana stereotyper och uppmuntra kvinnor att satsa på en digital karriär. Sula ser sig själv som livslång student, och gillar att utforska jordens alla hörn – såväl genom att flyga till olika platser som genom att dyka in i en värld av ord.

Tova Rydfjäll, ny som byråassistent, har precis kickstartat sin karriär. Nyligen klar med sin examen har hon landat på Sandberg Trygg för att utforska byråvärlden. Tova är en öppen, driven och nyfiken person som välkomnar nya utmaningar som utvecklar henne i karriären i dag – och som tar henne vidare in i framtiden.

Genom att kombinera våra individuella styrkor frigör vi våra gemensamma krafter. Allt börjar med en miljö och är trygg och tillåtande, där alla kan växa oavsett vem man är eller var man kommer ifrån. Det är vår strävan. När en av oss lyfter, så lyfter alla.

”En av mina viktigaste uppgifter som byråledare är att se styrkan i varje individ”, säger Louise Danckwardt, byråledare på Sandberg Trygg. ”Det gör att vi kan bygga starka team så att våra kunder får maximal nytta av vår samlade kunskap. En kunskap som består av olika åldrar, bakgrunder, erfarenheter, utbildningar och intressen. Därför är jag stolt över att kunna presentera fyra nya kvinnliga kollegor som alla har sina personligheter och drivkrafter, men samtidigt en gemensam nämnare i att de är riktiga talanger som vill växa och utvecklas med oss. Vår strävan är en jämn balans mellan kvinnor och män, eftersom det skapar bra förutsättningar för bra teamwork – något jag tror stenhårt på.”