Foto- och filmskapare till vår studio

Vill du jobba i en kreativ och händelserik miljö och bli del av en av Sveriges mest framgångsrika kommunikationsbyråer inom B2B?

Sandberg Trygg är en byrå inom digital marknadsföring med fokus på B2B-kommunikation. Våra kunder är internationella och 9 av 10 kampanjer globala. Vi finns i Göteborg, Stockholm och New York. Byrån präglas av ett högt arbetstempo och korta beslutsvägar. Du har stor möjlighet att påverka din arbetssituation.

Vår studio för foto och film finns på Kungsportsplatsen i Göteborg och hjälper alla tre kontoren.


Ditt nya jobb

Under 2013 kickade vi igång vår studio inom foto och film för att möta en kraftigt ökad efterfrågan inom rörlig media. Tanken var att kunna erbjuda snabbare och effektivare produktioner, men också få ett närmare samarbete med kreatörer inom film. Resultatet har varit lyckat. I dag sköter vår studio allt från större filminspelningar till produktfotograferingar och 3D-animeringar.

Vi söker dig som självständigt klarar av att sköta mindre filmproduktioner och fotograferingar, från planering till slutleverans. Vid större produktioner får du chansen att arbeta nära Martin, som har byggt upp studion, i en assisterande roll.

Vanligt förekommande uppgifter är:

  • Diskutera förväntad utkomst med kreativt team och kund
  • Hantera utrustning före, under och efter filminspelningar och fotosessioner
  • Assistera inom ljussättning och filmning
  • Göra backup på filmat och fotat material
  • Redigera råmaterial och ta fram enklare animeringar
  • Hantera och korrigera feedback från kund

Vem är du?

Vi söker efter dig med brinnande intresse för filmproduktion, fotografering och ljussättning. Du är förmodligen i början av din karriär med relevant utbildning i bagaget. Erfarenhet av hela produktionskedjan för foto, film och 3D-animering, via studier eller yrkeslivet, ger plus i kanten.

Specifika kunskaper som vi efterfrågar är att du behärskar Premiere, After Effects och Photoshop.  Goda kunskaper i engelska är viktigt då vi har flera internationella kunder.

Du kommer att trivas och lyckas bäst i rollen om du är en strukturerad prestigelös person som tilltalas av en varierad vardag. Du gillar att styra och driva på ditt eget arbete samtidigt som du är en lagspelare som genom din kommunikativa förmåga bygger goda relationer och skapar trovärdighet hos såväl kunder som kollegor.


Vill veta mer om rollen? Eller känner du någon som passar i rollen?

I så fall är du varmt välkommen att kontakta vår Talent Manager, Sophia Francke, på sophia.francke@sandbergtrygg.se

Din ansökan skickas med CV, portfolio och personligt brev till job@sandbergtrygg.se. Vi går igenom ansökningar löpande. Var vänlig och märk din ansökan med ”foto/film”.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Om tjänsten

Ort:

Göteborg

Typ av tjänst:

Foto- och filmskapare

Sista ansökningsdatum:

2018-11-19

Varmt välkommen med din ansökan!