Louise Danckwardt utses till ny VD för Sandberg Trygg den 4 april. Louise, som fram till nu varit operativ byråledare, tar över som VD efter Henrik Dubois som blir styrelseordförande i Sandberg Trygg AB.

Louise kom till Sandberg Trygg i Göteborg 2007 efter en framgångsrik karriär på Stenströms Reklambyrå i Stockholm där hon snabbt avancerade till produktionsledare efter att ha börjat som receptionist. På Sandberg Trygg har Louise arbetat både som produktionsledare, strategisk projektledare och sedan 2014 som operativ byråledare med kundansvar för ett antal av byråns största kunder.

startsida_ld_hd

–Med den snabba förändringstakten som vår bransch genomgår känns det självklart för mig att utse Louise till VD på Sandberg Trygg, säger Henrik Dubois, avgående VD och huvudägare. Det krävs snabbhet, flexibilitet och genomförandekraft för att hålla positionen som Sveriges ledande B2B-byrå och Louise har alla de styrkorna. Dessutom har hon ett skarpt affärssinne både strategisk och operativt och till det en fantastisk energi. Hennes fokus på digitalisering och kundutveckling är precis vad vi behöver för att ta Sandberg Trygg till nästa steg, fortsätter Henrik Dubois.

Det känns väldigt roligt och inspirerande att få forma den nya tidens B2B-byrå och bryta ny mark tillsammans med våra skickliga medarbetare, säger Louise Danckwardt. Att bygga och vidareutveckla organisationen och samtidigt få alla trygga att följa med på resan för att skapa framgång för våra kunder känns extremt roligt och mycket motiverande, fortsätter Louise.

Louise är en av initiativtagarna till och drivande i Byråsamarbetet, ett upprop bland 72 byråer, skolor och organisationer i Göteborg, som ett svar på #sistabriefen och som resulterat i Byråkoden.

–Jämställdhet och lika villkor är viktiga drivkrafter för mig för att tillvarata talang och kreativitet. Det är avgörande faktorer för att bygga framgångsrika företag och det är därför jag också engagerar mig av hela mitt hjärta mig i den typen av frågor, säger Louise Danckwardt.

Om Sandberg Trygg

Sandberg Trygg är Sveriges ledande B2B-byrå med 35 anställda och en byråintäkt på ca 40 MSEK. Byrån har kontor i Göteborg, Stockholm och New York.

För mer information, vänligen kontakta:

Henrik-Dubois

Henrik Dubois,
Styrelseordförande Sandberg Trygg
+46 73-558 15 12
henrik.dubois@sandbergtrygg.se

ld_new_500

Louise Danckwardt
Verkställande direktör Sandberg Trygg
+46 73-558 15 17
louise.danckwardt@sandbergtrygg.se