Nytt år, ny duo

2017 kunde knappast fått en bättre start när vi nu välkomnar inte bara en utan två nya kollegor, Maria Holmgren och Sofia Rafaa.

För ett par år sedan lovade Maria Holmgren sig själv att aldrig återvända till byråvärlden. Vi är väldigt tacksamma över att hon nu ger den en andra chans. Maria har gedigen erfarenhet av ett av de hetaste områdena just nu, nämligen dataanalys. Som Team Lead Digital Analyst var hon ansvarig för att forma och leda TV4s första team med digitala analytiker.

Marias är övertygad om att marknadsföringen är redo att ta nästa steg inom datadriven kommunikation. Därför börjar hon nu på Sandbergs Trygg som Director of Strategic Analytics.

Vi välkomnar även Sofia Rafaa som tar nästa kliv i sin karriär när hon börjar som Art Director på Sandberg Trygg. Sofias tidigare arbete har imponerat stort på Sandberg Tryggs kreativa team, vilket gör oss mer än övertygade om att hon kommer att axla sin nya utmaning galant. Sofia kommer att ersätta Art Director Anders Andrén under hans pappaledighet.

Kontakt

Maria Holmgren

Maria Holmgren
Director of Strategic Analytics
+46 70 312 90 22

Sofia Rafaa

Sofia Rafaa
Art Director
+46 735-58 15 03