Nu söker vi en Digital Planner

Vill du jobba i en kreativ och händelserik miljö på en av Sveriges mest framgångsrika kommunikationsbyråer inom B2B?

Vi är en av Sveriges äldsta och största reklambyråer med fokus på B2B-kommunikation. Våra kunder är internationella och 9 av 10 kampanjer globala. Vi finns i Göteborg, Stockholm och New York. Som Digital Planner jobbar du främst i våra trevliga lokaler på Kungsportsplatsen i Göteborg. Men vem vet, du kanske är en av de medarbetare som kommer att arbeta i New York framöver?

 

Ditt nya jobb

Sandberg Trygg består av ett familjärt gäng på drygt 35 personer som alla har ett prestigelöst förhållningsätt och alltid hjälper varandra. Byrån präglas av ett högt arbetstempo, korta beslutsvägar, och du har stor möjlighet att påverka din arbetssituation.

Nu söker vi en Digital Planner till vårt stjärnteam som idag består av fyra personer. Du kommer att jobba både självständigt och i täta gruppsamarbeten.

Som Digital Planner arbetar du dagligen mot våra kunder och hjälper och leder dem inom digital kommunikation. Du tillgodoser våra kunder med insikter av önskad målgrupp utifrån en gedigen research. Med dessa insikter ansvarar du för att ta fram strategier och deltar i och inspirerar den kreativa processen. Andra specifika insatser kopplat till digitala kampanjer kan vara allt ifrån att sköta kunders sociala medier till att säkerställa SEO.

 

Din bakgrund

Rollen är bred och det är viktigt att du gillar jobba just brett inom det digitala landskapet samt är duktig på att sätta dig in i nya discipliner. Vi ser att du är i början av din karriär och kanske jobbat 1-2 år, antingen på byrå i en liknande roll eller på kundsidan som digital kommunikatör/specialist. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning marknad och digital kommunikation. Du har en bred kunskapsbas som bland annat innefattar:

  • Digital analys, strategi och distribution
  • SEO
  • Google AdWords/Analytics/ Tag Manager
  • Hantering av och annonsering i sociala medier
  • Researchmetodik
  • Creative Cloud-paketet (grundläggande)

Har du även kunskaper inom HTML, CSS och Javascript är det meriterande.

I och med att våra kunder är internationella är det viktigt att du behärskar engelska i både tal och skrift.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Först och främst är du en person som gillar att ”grotta” i den digitala världen och ditt största intresse är just digital kommunikation. Du är en målmedveten person som är mån om att göra ett bra tillsammans med både kollegor och kunder. Du tar gärna egna initiativ och stimuleras av att jobba med flera olika uppgifter pararellt. Vidare har du har en kreativ ådra samtidigt som du är lagd mot det matematiska och problemlösande hållet.

Vill veta mer?

I så fall är du varmt välkommen att kontakta vår Talent Manager, Sophia Francke, på sophia.francke@sandbergtrygg.se

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Din ansökan med CV och personligt brev skickas till job@sandbergtrygg.se. Var vänlig och märk din ansökan med ”Digital planner”

Vi ser fram emot att höra av dig!

Sophia Francke

Sophia Francke
Talent Management
+46 735-58 15 04

Om tjänsten

Ort:

Göteborg

Typ av tjänst:

Digital planner

Har du frågor kring rollen tveka inte att kontakta vår Talent Manager Sophia Francke, sophia.francke@sandbergtrygg.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Din ansökan med CV och personligt brev skickas till job@sandbergtrygg.se. Märk din ansökan med “Digital planner”.

Varmt välkommen med din ansökan!