Vi letar efter en operativ projektledare

Ditt nya jobb

Sandberg Trygg består av ett familjärt gäng på drygt 35 personer som alla har ett prestigelöst förhållningssätt och alltid hjälper varandra. Byrån präglas av ett högt arbetstempo, korta beslutsvägar, och du har stor möjlighet att påverka din arbetssituation. Som operativ projektledare jobbar du främst i våra trevliga lokaler på Kungsportsplatsen i Göteborg. Men vem vet, du kanske är en av de medarbetare som kommer arbeta i New York framöver?

I rollen som operativ projektledare kan du förvänta dig en omväxlande vardag: ena dagen fixar du fram en luftballong från Shanghai till ett kundevent i Stockholm, nästa dag gör du en detaljerad plan för ett analysprojekt tillsammans med en Digital Planner, för att nästa dag igen helt ägna dig åt att ta hand om kunder, möten och se till att arbetsgruppens leveranser kommer fram i tid.

Kort och gott är du en nyckelspelare och ett nav i våra projekt. Tillsammans med resten av gruppen ser du till att byrån dagligen producerar kommunikationslösningar i världsklass. Ditt huvudfokus är att säkerställa att projekten levereras i rätt tid, för rätt kostnad och med rätt kvalitet.  Du gör allt från att upprätta kundavtal och offerter och ha kontakt med underleverantörer till att göra ekonomiska uppföljningar med kund men också med byråchef. Merförsäljning är också en viktig uppgift, som du driver tillsammans med en strategisk projektledare.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, kanske mot projektledning, kommunikation och/eller marknadsföring. Du har minst 3 års erfarenhet av liknande roll, antingen inom byrå eller marknadsavdelning. Har du erfarenhet av försäljning och drivit digitala projekt ser vi det som meriterande. I och med att våra kunder är internationella är det viktigt att du behärskar det engelska språket i både tal och skrift.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tar för givet att du är en orädd ”doer” som drivs av resultat . Du är strukturerad och har hundra procent koll på alla detaljer . Du är också en teamplayer som alltid sätter laget före jaget och har god förmåga att möta olika typer av människor.  Du har även sinne för affärer och gillar att grotta ner dig Excelark med siffror och uppföljningar.

Ska vi vara ärliga så är detta en rätt krävande roll. Den är bred och djup på samma gång, har ofta ett högt tempo och den ena dagern är inte den andra lik. Men om du gillar de förutsättningarna finns det stor chans att du älskar jobbet. På köpet får du intressanta kunder, spännande utvecklande uppdrag och duktiga kollegor.

Vill veta mer?

I så fall är du varmt välkommen att kontakta vår Talent Manager, Sophia Francke, på sophia.francke@sandbergtrygg.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Din ansökan med CV och personligt brev skickas till job@sandbergtrygg.se. Märk din ansökan med “Operativ projektledare”.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Sophia Francke

Sophia Francke
Talent Management
+46 735-58 15 04

Om tjänsten

Ort:

Göteborg

Typ av tjänst:

Operativ projektledare

Har du frågor kring rollen tveka inte att kontakta vår Talent Manager Sophia Francke, sophia.francke@sandbergtrygg.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Din ansökan med CV och personligt brev skickas till job@sandbergtrygg.se. Märk din ansökan med “Operativ projektledare”.

Varmt välkommen med din ansökan!