Allt fler B2B-företag upptäcker att man kan maximera ROI och få bättre affärsresultat genom att överge traditionella marknadsförings- och säljstrategier.

Istället måste du vårda ditt varumärke och låta kundbeteenden styra. Vi vet hur du ska göra.

VAR DIGITAL ELLER
STRUNTA I ATT TÄVLA

Din framgång beror allt mer på hur effektivt du använder dina digitala marknadsföringskanaler. Webbplatsen är mer kritisk än någonsin – och interaktivt content, video och digitala säljverktyg är alla kostnadseffektiva delar av den marknadsföringsarsenal som kommer att ge dig riktiga konkurrensfördelar.

handshake

FÅ FÖRSPRÅNG OCH LEADS MED RÄTT CONTENT

Upp till 8 av 10 affärer i B2B-världen initieras av köparen. För att få maximal effekt av din marknadsföring måste du veta var dina potentiella kunder befinner sig i sin köpresa och sedan träffa exakt rätt med relevant content som håller hög kvalitet. Det ger dig säkra leads som du kan vårda och omvandla till köp.

trendrapport_open

ETT HOLISTISKT FÖRHÅLLNINGSSÄTT LÅTER DIG STANNA I TÄTEN

Toppresterande B2B-företag har en sak gemensamt – de har alla ett holistiskt förhållningssätt och fokuserar inte alla ansträngningar på omedelbar framgång. De har också en omfattande marknadsföringsstrategi som på ett effektivt sätt kombinerar inbound marketing med outbound.

Det vet vi eftersom vi har frågat 100 av de mest framgångsrika B2B-företagen i Sverige, hur de jobbar med digitalisering och framförallt Inbound Marketing. Alla slutsatser och insikter hittas i vår senaste trendrapport.

FORTSÄTT ATT VINNA MED ETT STARKT VARUMÄRKE

Det är självklart att ditt varumärke är viktigare om du är ett B2B-företag med dyra och komplexa varor och tjänster än om du säljer billiga produkter direkt till slutkonsument. Speciellt om du vill nå igenom det digitala bruset. Ett starkt varumärke skapar tillit och engagerade medarbetare och kunder – och bättre vinstmarginal.

SKAPA ROI DIREKT – LÅT OSS BOKA ETT MÖTE

Louis Danckwardt_this one

Louise Danckwardt
CEO & Managing Partner
+46 735 58 15 17

Henrik-Dubois

Henrik Dubois
Senior Partner & Chairman
+46 735 58 15 12